Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A barát olyan valaki...

2012.08.11

 A barát olyan valaki, aki mindent tud rólad, mégis tisztel! Napoleon Hill
Ez az egyik kedvenc idézetem. :)
Egy igaz barát kimondhatatlanul értékes társ. Ha valakivel megosztjuk reményeinket, álmainkat, legmélyebb titkainkat, és továbbra is 

tisztel, az ilyen társat nagyon meg kell becsülnünk! Gyakori eset, hogy emberek csak azért akarnak együtt lenni velünk - a barátaink lenni -, mert azt gondolják, tehetünk értük valamit. Egy igaz barátság kölcsönös, olyan, amelyből egyformán nyer mindkét fél. A barátságot azzal érdemeled ki, hogy olyan vagy, aki rászolgál a barátok tiszteletére. Ha felnéznek rád, még inkább igyekezned kell olyan tisztelettel bánni velük, amilyen tiszteletet elvársz tőlük.
Van igaz barátod? Akinek bármit elmondhatsz? Aki melletted és veled van, úgy szeret, ahogy vagy? Akinek nem kell mást mutatnod, mint ami vagy? Akinél leveheted az álarcodat, mert nem kell attól félned, hogy vajon "mit fog gondolni rólam, ha ezt vagy azt elmesélem"? 
Nekem van! És igazán hálás vagyok érte a sorsnak. Ezúton is KÖSZÖNÖM .... barátomnak/barátnőmnek, hogy az lehetek, aki vagyok, álarcok nélkül! :)
Szívből kívánom, hogy legyen ilyen barátotok, és ti is ilyen barátok legyetek!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.